Ring/SMS til 2332 9440  •  Afhent eller få leveret  •  Hurtig og fleksibel levering i hele Nordjylland!

Om Vulcanus

Vulcanus er et nyt firma beliggende i Nordjylland. Vulcanus betyder Ildens Gud eller Smedens Gud. Navnet er flertydigt og signalerer, at vi primært sælger træpiller med en fremragende brændværdi - samt, at vi brænder for det, vi laver. Det passer godt til den profil, vi ønsker skal kendetegne vores virksomhed.

Vi har fyldt lageret og lægger ud med en række gode tilbud på svenske træpiller til en utrolig lav pris, af den gode kendte kvalitet fra VIDA Energi samt den populære staldstrøelse. Først til mølle.

Levering direkte i din garage. Vi skiller os ud ved, at kunne levere direkte i din garage eller i stald, når du har fri. Vi leverer efter kl. 16.00 samt weekender efter aftale. Vil du spare fragten, er du altid velkommen på vores lager – ring og aftal hvornår det passer dig. Vi kan læsse dine træpiller med truck og giver gerne en hånd med at læsse din trailer, når der ikke er for travlt.

Du kan bestille vores træpiller her på siden, med en sms, en e-mail, lægge en besked eller bare ringe til os – du kan betale med Dankort, når vi leverer din bestilling.

Har du palleaffald, kan vi tage det med, når vi har en levering hos dig.

Vores primære målgruppe og målsætning er ”vores naboer” eller ”nærboere” – og at give jer billige kvalitets træpiller på den mindst besværlige måde.

Varga 8 mm er et af vores populære produkter fra Vida Energi i Sverige - og den er meget rost på Stokerforum.dk

Varme Flex 8 mm fra Vida Energi er en renere pille lavet til det danske marked, der er set anmeldt som den måske reneste træpille i Danmark. Pillen har ca. 5 % mere brændværdi, da den er lavet af rene kutterspån (spån fra bearbejdning af rent tømmer)

Varga 6 mm er lavet af de samme gode træspån som Varme Flex 8 mm.

Ud over svenske træpiller, kan vi også tilbyde allergivenlige strøelsesprodukter til hestestald og andre husdyr. Strøelsen er lavet af kutterspån, der er renset og tørret, inden den pakkes med 18 baller af 25 kg på hver EUR palle.

Som en ekstra service kan vi tilbyde byggetekniske råd og vejledning til din bolig, når du har bestilt dine varer til levering. Vi ønsker at opbygge vores kundekreds og hygge om dem med god kvalitet, service og til de bedste priser på markedet.

Vi glæder os til at se dig!

De bedste hilsner

Jan Christensen
jc@vulcanus.dk
Bygningskonstruktør
Bygningstaksator
Eksamineret Skadekonsulent